Skip to main content

Rahoitus - jopa 40 kk korotonta maksuaikaa

Säästä satasia sähkölaskuissa, hanki lämpöpumppu!

Lämpökulman Lämpötilillä saat hankinnallesi jopa 40 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Lämpötilillä lämpöpumpun maksun voi jakaa jopa 72 kuukaudelle. Toshiba-tuotteille on saatavilla myös Toshiba Lämpötili. Sähkölaskussa saatu säästö on yleensä isompi kuin rahoituksen kuukausierä!

Voit valita kahdesta rahoitusvaihtoehdosta: Lämpökulman Lämpötili 12 kk koroton tai 40 kk koroton. Ilmalämpöpumpun hankintaan 12 kk koroton on paras vaihtoehto.

Maksa lämpöpumppu omaan tahtiin Lämpötilillä

Lämpötilillä voit maksaa lämpöpumpun omaan tahtiisi

Lämpötilillä saat jopa 40 kuukautta korotonta maksuaikaa.

Tilin hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen joko alla olevasta linkistä tai toimipaikassa paikan päällä. Saat laskun vasta ostoa seuraavana kuukautena ja voit silloin valita, maksatko koko summan kerralla vai joustavasti erissä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • 30–60 päivää ensimmäiseen eräpäivään
  • Voit jakaa maksun osiin ja valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon
  • Tili on jatkuva luotto, jota voit käyttää myös tuleviin ostoksiisi

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti. Tämän jälkeen voit käyttää tiliä maksutapana toimipisteessä näyttämällä vain voimassa olevan henkilötodistuksen kassalla.

Hae Lämpötiliä

Lämpötilin kustannukset

MaksuvaihtehtoVuosikorkoKäsittelymaksu/kk
30–60 pv0 %0 €
12 kk0 %7,90 €
24 kk9,90 %7,90 €
40 kk0 %12,50 €*
72 kk12,90 %7,90 €

* Myyjäliike perii “40 kk koroton”- kampanjarahoituksen perustamisesta perustamiskustannuksena 490 €, joka lisätään kauppahintaan.

Esimerkkiostos 1, 12 kk koroton

5 000 €, 12 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 7,90 €. Todellinen vuosikorko: 3,26 %. Luoton kustannukset: 94,80 €. Maksettava yhteensä: 5095 €. Osamaksuerä/kk: 424,57 €, 12 erää. Energiatili on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 3 000 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Esimerkkiostos 2, 40 kk koroton

4 500 €, 40 kk maksuvaihtoehdolla. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 12,50 €. Todellinen vuosikorko: 3,32 %. Luoton kustannukset: 500 €. Maksettava yhteensä: 5000 €. Osamaksuerä/kk: 125 €, 40 erää. Lämpökulma kampanja on jatkuva luotto, jonka minimiluottoraja on 4 500 €. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai alempi todellinen vuosikorko. Luotonantaja: Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Avaa laskuri
Avaa laskuri 40 kk koroton

Onko sinulla jo tili?

Tarvittaessa voit myös itse korottaa jo aiemmin avattua tiliäsi.

Voit tarkistaa tilisi saldon kirjautumalla Resursin omille sivuille.
Jos jokin jäi mietityttämään, ota yhteyttä Resursin asiakaspalveluun arkisin, p. 09 622 4308.

Toshiba Lämpötili – 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Lämpöpumpun hinnan voi maksaa kätevästi osissa 

Voit avata tilin alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai Toshiba-jälleenmyyjän avustuksella.

Toshiba Lämpötili on jatkuva luotto, jonka luottoraja on 2 200 – 4 000 euroa. Luoton myöntää Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Avaa laskuri

Et maksa vielä ostosta tehdessä mitään

Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat ostoksellesi aina 30–60 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lisäksi korko 12 kuukauden ajan vain 0 €, jonka lisäksi maksat kuukausittaisen käsittelymaksun 3,90 €. 

Tilin avaaminen on maksutonta, ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tili on vuosimaksuton, ja kuukausimaksua maksat vain käytetyltä luottoajalta. Katso lisätiedot Rahoitusesitteestä!

Saat luottopäätöksen ja tilin käyttöösi heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen voit asioida Toshiba Lämpötiliä tarjoavan jälleenmyyjän kanssa näyttämällä henkilöllisyystodistuksesi.

 

Näin käytät Lämpötiliä

Mikäli sinulla on kysyttävää luottohakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, p. 09 622 4308.

Löydät laskut ja tilisi tiedot myös kirjautumalla Resursin ”Omat sivut” -palveluun: www.resursbank.fi/kirjaudu-sisaan.

Täytä luottohakemus tästä

Avustus öljylämmityksen vaihtajalle

Hyödynnä maksettava avustus – Se on iso osa hankintakustannuksista

Avustusta lämpöpumpun hankintakustannuksiin myönnetään yksityishenkilöille ja kuolinpesille, jotka omistavat pientalon tai pientalossa sijaitsevan asunnon hallintaan oikeuttavia osakkeita. Pientalo on omakotitalo tai paritalo.

Avustusta lämpöpumppuun myönnetään, kun vaihdat öljylämmitysjärjestelmän lämpöpumppuun ja kiinteistö on ympärivuotisessa asuinkäytössä. Avustusta ei myönnetä vapaa-ajan asunnolle.

Lue lisää maksettavasta tuesta