Skip to main content

Asiakaskokemukset

Tutustu Lämpökulman asiakkaiden kokemuksiin

“Ilmalämpöpumpun asennus kävi tosi hyvin, siististi ja nopeasti. Jälki oli hyvää, ja asentajilla oli ammattimainen ote hommaan. Ei mitään, että tehdään vähän sinne päin, vaan tehdään kunnolla. Ammattitaitoista toimintaa ja hinta kohdillaan, viisi tähteä viidestä!”

– Juho Nurmi

“Kesähelteillä aurinko paistoi kuumasti taloyhtiömme huoneistoihin. Asunnoissa oli yli 30 astetta lämmintä, ja täällähän oltiin aivan pyörryksissä. Hiosti, eikä uni tullut. Vaikka kuinka on koneelliset ilmastoinnit, ei ne jaksa.

Hankimme Lämpökulmasta viilentävät ilmalämpöpumput koko taloyhtiöön. Enää ei tarvitse hikoilla – pystyy vihdoin nukkumaan kesälläkin! Samalla pumput putsaavat ja raikastavat huoneilmaa.”

– Teea Lempinen-Ala-Poikela

“Hankimme ilmalämpöpumpun lämmityksen tueksi, kun sähkön hinnan nousu oli pahimmillaan. Laitteista oli pulaa, kun kaikki hommasivat niitä. Mutta Lämpökulma toimitti meille pumpun sovitussa aikataulussa. Lämmitettäviä kuutioita on meillä paljon, ja sähkölasku pieneni heti kuukauden päästä kolmasosalla! Myös sisäilma tuntuu nyt mukavammalta, on lämmin. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä.”

– Anne Arkko

“Meille tärkeää oli lämmityksen ja viilennyksen lisäksi pumpun sisäyksikön ulkonäkö. Lämpökulmasta löytyi haluamamme design-malli. Iso plussa myös siitä, että Lämpökulmasta käytiin paikan päällä katsomassa tilannettamme ennen lämpöpumpun valintaa. Asentaja oli todella ammattitaitoinen. Ihan nappisuoritus! Sähkönkulutus on nyt huomattavasti pienempi. Lämmityskulut ovat tippuneet reilusti, ainakin yli 30 %.”

– Paavo Piipari

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö