Skip to main content

Rahoitus - jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Säästä satasia sähkölaskuissa, hanki lämpöpumppu!

Toshiba Lämpötilillä saat hankinnallesi 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Toshiba Lämpötiliä voi hyödyntää mihin tahansa lämpöpumppuostokseen, ja maksun voi jakaa jopa 72 kuukaudelle. Sähkölaskussa saatu säästö on yleensä isompi kuin rahoituksen kuukausierä!

Maksa lämpöpumppu erissä Santander-ostorahoituksella

Santanderin Ostorahoituksella lämpöpumpun voi maksaa useammassa erässä. Voit silti ilmoittaa esimerkiksi kotitalousvähennyksestä heti verottajalle.

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote. Kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Ostorahoituksella voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

  • Kortiton rahoitustuote
  • Ei vakuuksia eikä takaajia
  • Lainasumma 300 € – 40 000 €
  • Avausmaksu aina 0 €
  • Kiinteä korko
  • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
  • Laskutus kuukausittain tasaerissä
  • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Näin haet Ostorahoitusta

Klikkaa vieressä olevasta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. 

Saat luottopäätöksen nopeasti ja voit allekirjoittaa sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Myyjäliike vahvistaa lopullisen lainasumman toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Hae Santander-ostorahoitusta

Toshiba Lämpötili – 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Lämpöpumpun hinnan voi maksaa kätevästi osissa 

Voit avata tilin alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai Toshiba-jälleenmyyjän avustuksella.

Toshiba Lämpötili on jatkuva luotto, jonka luottoraja on 1 500–15 000 euroa. Luoton myöntää Resurs Bank AB, Suomen sivuliike.

Et maksa vielä ostosta tehdessä mitään

Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Saat ostoksellesi aina 30–60 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Lisäksi korko 12 kuukauden ajan vain 0 €, jonka lisäksi maksat kuukausittaisen käsittelymaksun 3,90 €. 

Tilin avaaminen on maksutonta, ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tili on vuosimaksuton, ja kuukausimaksua maksat vain käytetyltä luottoajalta. Katso lisätiedot Rahoitusesitteestä!

Saat luottopäätöksen ja tilin käyttöösi heti, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen voit asioida Toshiba Lämpötiliä tarjoavan jälleenmyyjän kanssa näyttämällä henkilöllisyystodistuksesi.

Näin käytät lämpötiliä

Mikäli sinulla on kysyttävää luottohakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, p. 09 622 4308.

Löydät laskut ja tilisi tiedot myös kirjautumalla Resursin ”Omat sivut” -palveluun: www.resursbank.fi/kirjaudu-sisaan.

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö