Skip to main content

Putkiremontti kokeneelta urakoitsijalta - Lämpökulma, Mikkeli

Lämpökulma tarjoaa putkiremontit isoihin ja pieniin kiinteistöihin Mikkelin seudulla. Putkiremontti on hyvin suunniteltuna puoliksi tehty. Teemme aina maksuttoman kartoituksen, jonka jälkeen putkiremontin suunnittelu voi alkaa. Lopullisen hyväksynnän ja aikataulun päättää tilaaja.

Putkiremontin hinta

Putkiremontin hintaan vaikuttaa mm.

  • Putkiremontin laajuus
  • Työtapa
  • Uusittavien vesipisteiden määrä
  • Uusitaanko vesikalusteita
  • Tehdäänkö samalla muita toivottuja muutostöitä esim. lattialämmitys tai kylpyhuoneremontti.

Kokonaisuus ratkaisee. Putkiremontin yhteydessä kannattaa hoitaa koko talotekniikka kuntoon, esim lämmitysjärjestelmä tai ilmanvaihto.

Pyydä reilu tarjous

Putkiremontti välttää vesivahingot

Käyttövesiputkien elinikä on noin 30–40 vuotta, jonka jälkeen ne on hyvä uusia, varsinkin jos niitä ei ole asennettu suojaputkiin. Vanhojen putkien kuntoa on hankala tarkistaa, sillä ne usein miten kulkevat rakenteiden sisässä.

Käyttövesiputkistojen uusiminen kannattaakin tehdä ennakoiden, sillä ajoissa tehty putkiremontti vie vain murto-osan vesivahingon korjaamiseen vaativasta ajasta.

Käyttövesiremontti kestää yleensä vain 2-4 päivää. Talossa voi asua koko remontin ajan. Jos vesivahinko ehtii sattua, korjaaminen vie aikaa huomattavasti pidempään ja kustannukset ovat reilusti korkeammat. Vakuutuskaan ei korvaa kaikkea, kun kyseessä on vanhat putket. Ei siis kannata jäädä odottelemaan vanhojen putkien rikkoutumista, vaan toimi ajoissa.

Soita meille ja kysy lisää! Me vastaamme putkiremontistasi!

Ota yhteyttä!
Jätä tarjouspyyntö